Vrijdagmiddag op het werk komt een collega met het idee om wat met z’n allen te gaan eten na werktijd, hiervoor ben ik wel in de stemming maar wil me wel snel opfrissen na het werk. We besluiten om vanavond bij de Griek te gaan eten, na het werk snel naar huis gereden en besluit om een jurkje aan te trekken met mooie hakjes er onder.

De telefoon gaat en een collega is vanavond de bob en zegt dat ik met hem mee kan rijden, dat is mooi hoef ik zelf niet te gaan rijden.
De bel gaat en haast me snel naar beneden, geef mijn man een kus en hij wenst mij een fijne avond.

Mijn nieuwe collega David

Aangekomen bij de Griek zitten we gezellig te eten en raak in gesprek met een nog niet lang werkende collega David, hij vertelt dat hij binnenkort met mij gaat samen werken aan een project en na een paar drankjes is hij niet verlegen om te vertellen over zijn seksleven.

Zo verteld hij mij dat hij graag experimenteert met seks, ik schrok dat hij niet zich niet schaamde om dit te vertellen aan mij en ik begon hier van te blozen.

David is een jongeman met bruin haar, blauwe ogen en ziet er goed uit dus ik geloof best dat hij veel experimenteert.

Na het toetje besluiten we om nog een drankje te doen in de stad en een paar collega’s gingen naar huis, maar ik had de smaak te pakken en wilde nog niet naar huis.

Al snel stonden we allemaal op de dansvloer en vermaakten ons goed. Ik kwam een oude vriendin tegen die ik al een lange tijd niet had gezien en we hadden plezier.

Tegen een uurtje of twee gingen de collega’s weg en zei tegen de bob dat ik wel een taxi pak naar huis. Nadat de lampen aan gingen en de muziek stopte moesten we toch echt naar huis. Mijn oude vriendin woonde in de stad en we namen afscheid.