Langzaam open ik de deur en laat je als eerste naar binnen gaan.

Neem maar eerst even een douche zeg je en ik gehoorzaam.

Ik kom vanuit de badkamer in een duistere kamer, ze staat op vanuit een stoel,

Geeft een zachte kus op mijn hoofd. Ga maar lekker liggen lieverd ik kom zo en ze verdwijnt achter de deur van de badkamer.

Langzaam gaat de deur open het licht is uit, ik zie een glinsterend lichaam als silhouet.

Ik ruik haar frisse geur, langzaam loopt ze richting het bed en schuift langzaam onder het laken tegen me aan.

Wat kan ze pijpen!

Ze knuffelt mijn borstkas en streelt vanaf mijn kuit langzaam omhoog. Haar warme hand omsluit nu mijn lul en gaat langzaam op en neer in een ruk trek ze de voorhuid pijnlijk over mijn eikel, maar de pijn verbleekt op het momenteel dat haar lippen zich er omheen vouwen. Haar tong duwt op het gaatje en draait langzaam om mijn schacht, god wat kan deze vrouw pijpen, terwijl ze bezig is draait ze haar lichaam langzaam om, en krijg ik uitzicht op een heerlijk kaalgeschoren kutje welke in ingesmeerd met een heerlijke olie.

Langzaam laat ik mijn tong over haar lipje gaan op zoek naar haar kittelaar, zachtjes begint ze te kreunen en onrustig te worden met als boodschap dat ik op het juiste plekje ben aangekomen.

Heerlijk verwennen wij elkaar oraal, deze vrouw is zo geil dat ze vergeet te pijpen, haar mooie strak kutje is verzadigd van haar romige vocht. Langzaam breng ik een vinger bij haar in, en lik haar langzaam tot een hoogtepunt.

Bijgekomen draait ze weer om en begint me hartstochtelijk te zoenen en wrijft mijn lul weer tot een stijfheid waarvan ik jaren niet meer wist dat ik deze had.