In mijn vorige verhaal konden jullie lezen hoe ik reeds als jonge meid een verregaande interesse had in de mannelijke anatomie en hou ik ontdekte dat ik deze lokaal kon manipuleren.

Mijn eerste orgasme had me van mijn sokken geblazen. De nacht was broeierig heet geweest. Wat was dat? Toen ik wakker werd waren de anderen al even uit de veren. Bezweet kroop ik uit de tent en wreef ik mijn ogen uit. “Alles oké, lieverd?” vroeg mijn moeder. “Je sliep vannacht nogal onrustig, hoorde ik”.

Onrustige nacht

En of ik onrustig was geweest. De gebeurtenissen van de dag ervoor hadden mij zo opgedraaid dat het leek of mijn bloed kookte. Mijn hoofd had de hele avond getold en mijn kutje leek wel een eigen hartslag te hebben, zo hard klopte het. Ik was vroeg in mijn tent gekropen om mezelf te strelen maar ik moest nog lang wachten vooraleer mijn ouders en broer in de hunne kropen en sliepen vooraleer me volledig kon laten gaan.

Uren lag ik mezelf te verwennen terwijl ik aan de grote fluit van de buurman dacht. Ik sloot mijn ogen en zag de heerlijke lul voor mijn ogen. Ik kon me de dikke paarse eikel en alle gezwollen aders in detail voor de geest halen. Wat was ie gaan doen in de caravan? Dat hij me had begluurd, dat wist ik, maar had ie zich ook gestreeld, net als ik? Strelen mannen zich ook zoals ons? Of hoe zit dat dan?

Spelen met mijn poesje

Ondertussen streelde ik zacht langs de lipjes van mijn kale kinderpoesje. Soms lange en grote cirkels, met één vinger, die dan af en toe plagend mijn klitje aaide, dan weer eens met mijn volle hand over mijn hele kut. Ik wist toen nog niet dat je je vingers ook naar binnen kon steken anders had ik dat ongetwijfeld ook gedaan.

Ik duwde zachtjes mijn middelvinger tussen mijn lipjes tot ik niet meer verder kon en dat voelde heerlijk maar mijn vliesje belette me om er echt in te gaan. Dat lukte me nog niet, daar was ik nog te strak voor. Ik streelde mijn lijfje en tepels (wat waren die plots gevoelig, zeg), ik kronkelde van genot, ik werd compleet gek van opwinding en ik wist niet hoe dit gevoel ooit zou over gaan.

Nadat mijn ouders waren gaan slapen en ik hen luid hoorde snurken van de goedkope Kroatische wijn moest ik me niet meer inhouden en schakelde ik twee versnellingen hoger. Het duurde niet lang voor ik klaar kwam. Mijn eerste orgasme. Het eerste in een lange rij.

Het duurde enkele minuten tot ik weer helemaal bij mijn positieven kwam. Ik ademde nog steeds luid en zwaar en proefde de smaak van bloed en voelde dat ik in mijn geilheid op mijn lip had gebeten om mijn kreten te smoren. Mijn hele lijfje was bedekt met kippenvel terwijl het buiten zeker nog 20 graden was. Mijn armen en benen trilden zachtjes na, mijn hoofd werd licht. Ik viel als een blok in slaap.