Ik had hard gewerkt en was toe aan wat ontspanning. Dus ging ik online op zoek naar een masseur of masseuse die op dat moment tijd voor me zou kunnen hebben. Ik kwam uit bij Rolf. Rolf is een ervaren masseur die alleen maar mannen masseert. Nou goed, dat maakte me niet veel uit.

Ik belde Rolf direct en hij had wel een gaatje voor me over. Ik kon met een klein uurtje wel bij hem terecht. Na het uurtje belde ik bij hem aan. Hij deed open en we liepen direct door naar de massage ruimte. De ruimte was netjes en schoon, er stond een professionele massage tafel waar ik naakt op mocht gaan liggen.

Of ik het wel eens met een man had gedaan
Tijdens de massage ging het over van alles waar je zoal over praat als je een heerlijke massage krijgt. Het onderwerp kwam op sex uit en nog had ik niets door. Of ik het wel eens met een man had gedaan en of ik dat dan niet eens zou willen. Nu ben ik vrij openminded dus ik antwoordde eerlijk dat ik geen ervaring had maar niets zou uitsluiten.

Ondertussen was Rolf aangekomen bij mijn benen en mijn billen. De handdoek die daar lag werd weg gehaald en hij begon mijn billen en boven benen stevig te masseren. Ook mijn anus kreeg de nodige aandacht en raar als het aanvoelde, lekker was het ook. Af en toe raakte hij even mijn ballen aan, waar ik niet echt moeite mee had. Ik vond het zelfs wel lekker ook.

Hoe zou het zijn om het eens met een man te doen bedacht ik me.
Ik mocht me omdraaien en zag dat Rolf een stijve had. Ik trok me er niet veel van aan maar mijn gedachten sloegen wel een beetje op hol. Hoe zou het zijn om het eens met een man te doen bedacht ik me. Rolf masseerde ondertussen vrolijk verder en kwam aan bij mijn pik en ballen.

Mag ik die ook masseren vroeg hij met een speels lachje rond zijn mond. Ja hoor, van mij wel Rolf. Hij smeerde veel olie op mijn pik en mijn ballen en hij begon ze heerlijk te masseren. Het voelde echt onwijs lekker en het duurde ook niet lang voor mijn pik fier overeind stond. Ik zag hem ernaar kijken en vroeg me af of en hoe hij verder zou gaan.