We zijn even gesloten

Slecht nieuws. Er is helaas bij ons ingebroken in de nacht van 1 op 2 april. Geen 1 april grap..

Aangezien de zware vernielingen in ons interieur zijn we dan ook genoodzaakt om ons restaurant enkele dagen te sluiten. Heel erg veel is er niet vernield maar het is natuurlijk niet leuk om de zaak waar je dag in dag uit in werkt ’s ochtends zo aan te treffen.

Gelukkig heeft ons alarmsysteem de inbrekers waarschijnlijk weggejaagd. Helaas bleek er een defect te zijn met het alarmsysteem waardoor enkel de sirene is afgegaan en er geen melding naar ons werd verstuurd.

Graag vragen we dan ook begrip van onze klanten om deze onverwachte dagen sluiting. Gemaakte reserveringen zullen dus ook geannuleerd worden. We bellen iedereen dat gereserveerd heeft op om dit te melden.

Of er veel gestolen is? Dat valt best mee. Aangezien de meeste mensen nu met een bankkaart betalen was er relatief weinig geld in de kassa. Wat de dieven wel hebben meegenomen is onze elektrische loopband. Dat was voor hen waarschijnlijk een behoorlijke opdracht om dat zware toestel te verplaatsen. Hopelijk hebben ze zich er goed bij bezeerd. En ja, wij hebben een elektrische loopband in een aparte ruimte 😉

We willen alvast al onze klanten bedanken voor het begrip bij deze onvoorziene omstandigheden. Als hier nog vragen rond zouden zijn, bel ons gerust even op. Van zodra we zicht hebben op wanneer ons restaurant weer open gaat zullen we dit ook via onze website, sociale media etc. meedelen.

We wensen iedereen alsnog een fijne paasmaandag en hopelijk tot binnenkort!

 

Groetjes,

Den wijzen en den zot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *