Sushi

Lekkerste sushi gerechten

Den wijzen en den zot houden van lekker eten. En dat mag van werelds niveau zijn. Zo zijn we steeds op zoek naar gerechten en ingrediënten van over heel de wereld. Één van onze favoriete lekkernijen zijn ongetwijfeld de aziatische sushi. Lekker voor elke gelegenheid maar vooral om op een zondagavond lekker op de bank te zitten voor televisie en met z’n tweetjes een enorme lading sushi naar binnen te spelen.

 

Wat we doen met sushi

We experimenteren dan ook veel met deze gerechten. Soms proberen we het concept te behouden maar andere ingrediënten te gebruiken of net andersom. Soms proberen we nieuwe sauzen om mee te combineren, proberen we een vervlaamsing te maken zodat het ook door de echte gentenaars gesmaakt kan worden. De mogelijkheden met eten zijn legio.

Maar we moeten toegeven. Het lekkerste is gewoon de klassieke, authentieke sushi. Zodra we zelf een betere versie hebben zal heel de wereld dat ongetwijfeld weten. Maar voor nu blijven we gewoon genieten van het traditionele. Om je te doen verlekkeren hieronder alvast enkele foto’s van heerlijke sushi maaltijden.

Sushi

Sushi op een mooie manier gebracht met traditie in ere gehouden.

 

 

sushi klaarmaken

 

Hierboven zien we iemand dat sushi is aan het klaarmaken.

Wil je zelf met sushi aan de slag? Dan kan je onderstaande video bekijken om te zien hoe sushi bereid kan worden.

 

 

Zo, dit was ons eerste bericht (over sushi). Hopelijk tot binnenkort.

 

 

Een gedachte over “Lekkerste sushi gerechten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *